fbpx

Informatii utile pentru clientii Carpat Energy

Cum se face comanda

a) Telefonic: Orice comanda se poate efectua si telefonic pe parcursul programului de lucru. Acesta este de luni pana vineri intre orele 9.00 – 17.00. Numarul de telefon disponibil este:

0757 – 291 372

De asemenea, daca pe parcursul plasarii comenzii online intampinati dificultati sau aveti unele nelamuriri, nu ezitati sa folositi numarul specificat mai sus pentru clarificare.

b) Prin intermediul Magazinului Online:

Cinci pasi foarte usori :
– alegeti produsele
– completati adresa de livrare
– selectati modalitatea de livrare
– selectati modalitatea de plata
– finalizati / trimiteti comanda.

Detaliat :
Pentru a putea finaliza o comanda prin magazinul online trebuie sa va inregistrati folosind o adresa de e-mail valida. In momentul in care ati gasit produsul dorit, apasati butonul ‘Cumpara’. Imediat, produsul este adaugat in cosul de cumparaturi. In momentul in care ati adaugat un produs in cos, sunteti directionat pe pagina cosului de cumparaturi. Aici veti putea modifica produsele si cantitatile acestora.

In momentul in care v-ati decis asupra comenzii si sunteti sigur ca nu trebuie modificate cantitatile sau produsele, apasati butonul “Checkout”. Veti fi directionat pe o pagina in care vi se solicita informatii despre adresa de livrare si vi se confirma datele personale. Urmeaza selectarea modalitatii de transport (curier, posta, etc). Mai departe modalitatile de plata (ramburs, transfer bancar, cash). Daca totul este in regula, se apasa butonul “Finalizare”.
Dupa efectuarea comenzii veti fi contactat telefonic de unul dintre reprezentii Carpat Energy pentru a confirma prezenta produsului in stoc si confirmarea pretului in RON (plata se face in RON la cursul BNR din ziua facturarii)
Daca doriti sa faceti plata prin virament bancar atunci veti primi pe adresa de email factura proforma.

Livrarea produselor

Termenul obisnuit de livrare al produselor cumparate de pe site-ul carpatenergy.ro se incadreaza intre 1 zi si 10 zile lucratoare din momentul inregistrarii comenzii. In conditii speciale, S.C. Carpat Energy S.R.L. isi asuma dreptul de a mari timpul de livrare.

Livrarea se va face prin Fan Courier
Pentru produsele cu o valoare mai mare de 500 Ron, transportul este gratuit.

Cost 27 Ron + TVA pentru primul kg si cate 1.70 Ron + TVA pentru fiecare Kg suplimentar. Pentru localitatile in care nu exista sediu Fan Courier (vezi reteaua Fan Courier) se percepe o taxa suplimentara de 0.80 RON + TVA pentru fiecare Km de la cea mai apropiata reprezentanta Fan Courier. Mentiunile cu privire la eventualele probleme privind integritatea/continutul unor colete se fac in momentul livrarii pe AWB sau se intocmeste un proces verbal de constatare. Orice reclamatii ulterioare, cu privire la aceste aspecte, sunt nule.

Plata produselor

Produsele a caror valoare depaseste 5000 RON vor fi achitate in avans daca exista pe stoc, sau se va plati un avans de min. 50% pentru comanda la producator.

a) Plata ramburs
La primirea coletului veti achita valoarea produsului in RON, confirmata telefonic de un reprezentat Carpat Energy anterior trimiterii coletului, alaturi de costul de transport. Transportul se plateste separat.

b) Virament bancar:
Dupa efectuarea comenzii veti primi o factura proforma cu valoarea produsului in RON la cursul BNR din ziua facturarii. Dupa achitarea facturii, se va trimite produsul. Transportul il veti plati firmei de curierat la livrare.

Carpat Energy utilizează cookie-uri și tehnologii similare pentru a-ți personaliza experiența, a analiza traficul și a-ți oferi reclame relevante. Unele cookie-uri sunt esențiale pentru funcționarea site-ului, în timp ce altele ne ajută să înțelegem cum interacționezi cu acesta.