fbpx
Calitate la standarde europene

Servicii Carpat Energy

Pentru o viață mai verde și Economisire durabilă

Energia viitorului în propria ta locuință sau afacere Instalare Sisteme Fotovoltaice

Vă prezentam serviciul nostru de instalare a sistemelor fotovoltaice, o modalitate inteligentă și sustenabilă de a vă aduce mai aproape de independența energetică și economii semnificative.

La Carpat Energy suntem dedicați transformării in realitate a visului dumneavoastră de a beneficia de energia solară în realitate.

Va punem la dispoziție expertiza și pasiunea noastră pentru a face tranziția la energia solară cât mai lină posibil. Procesul nostru include:

Planificare detaliată: O echipă de profesionisti va evalua locația și va proiecta un sistem personalizat pentru a vă satisface nevoile.

Instalare profesională: Utilizăm echipamente de cea mai bună calitate și tehnologie de vârf pentru a asigura o instalare eficientă și eficace.

Materiale de cea mai bună calitate: Folosim numai panouri solare și echipamente testate și certificate: Victron Energy, Fronius, Swiss Solar, etc..

Garanție solidă: Suntem atât de încrezători în calitatea serviciilor noastre încât oferim o garanție extinsa pentru instalare și echipamente.

Sistem Fotovoltaic On-Grid

Cunoscut și sub numele de sistem conectat la rețea, nu dispune de acumulatori pentru stocarea energiei produse.

Sistem Fotovoltaic Off-Grid

Aceste sisteme denumite si autonome, funcționează independent de rețeaua electrică tradițională. 

Sistem Fotovoltaic Hibrid

Acest tip de sistem asigura o livrare constantă și stabilă a energiei electrice, avand sistem de stocare a energiei electrice. 

Sistem Fotovoltaic Industrial

Recomandat celor din sectorul industrial sau comercial care au un consum energetic ridicat și doresc să reducă costurile cu energia electrică.

In perioada garantiei Service si Mentenanta

Perioada de garanție este crucială pentru a acoperi eventualele probleme care ar putea apărea în primele etape de funcționare a sistemului. Asigurarea unei bune mentenanțe și intervenții în timp util poate prelungi durata de viață și eficiența sistemului fotovoltaic.

Inspectii Regulate

Se efectueaza pentru a ne asigura că sistemul funcționează corect și nu există defecțiuni la nivelul panourilor, cablurilor, invertorului sau altor componente. Acest lucru poate preveni eventualele probleme sau defecțiuni.

Curățare Panouri

Panourile solare pot acumula praf, murdărie sau alte depuneri care pot reduce eficiența. Curățarea lor periodică este esențială pentru a asigura menținerea performanței optime a sistemului fotovoltaic.

Verificare Performanța

Monitorizarea performanței sistemului este importantă pentru a detecta scăderi în randament înainte ca acestea să devină probleme majore si poate include: verificarea producției de energie, verificarea parametrilor sistemului etc.

Aspecte importante

În cazul în care se detectează probleme sau defecțiuni, este esențial să se efectueze intervenții corective în cadrul perioadei de garanție pentru a evita costuri suplimentare și pentru a menține sistemul funcțional.

Pentru Reparatii sau Inlocuiri Servicii Post-Garantie

După expirarea perioadei de garanție, va oferim contra cost opțiuni pentru servicii de întreținere, reparare sau înlocuire a componentelor în cazul unor defecțiuni sau probleme. Va prezentam o parte din aceste servicii pe care echipa Carpat Energy vi le pune la dispozitie, contra cost:

Servicii de mentenanță regulată

Pachetele de mentenanță planificată mențin sistemul fotovoltaic în stare optimă, prin verificare, curățare, inspecții și ajustări periodice ale echipamentelor.

Reparații și diagnosticare

Furnizarea de servicii de diagnosticare pentru identificarea și repararea problemelor care pot apărea în sistem, precum defecțiuni la nivelul panourilor solare, cablurilor, invertorului sau altor componente.

Înlocuirea componentelor defecte

Asigurarea de piese de schimb și servicii de înlocuire a componentelor care nu mai funcționează corespunzător, cum ar fi panouri solare deteriorate sau invertorul defect.

Modernizare și upgrade-uri

Oferirea de servicii pentru modernizarea sistemelor fotovoltaice existente, cu componente mai eficiente sau tehnologii mai noi, pentru a îmbunătăți performanța și durabilitatea sistemului.

Informatii utile pentru clienti Intrebari frecvente servicii post-garantie

In secțiunea noastră de intrebări frecvente privind serviciile post-garanție pentru sistemele fotovoltaice veți găsi răspunsuri la cele mai comune întrebări legate de mentenanță, reparații și întreținerea sistemelor solare după expirarea perioadei de garanție.

Aceste servicii post-garanție sunt esențiale pentru a menține funcționarea corespunzătoare a sistemului fotovoltaic și pentru a prelungi durata sa de viață. Este recomandabil să colaborați cu furnizori de încredere sau tehnicieni specializați în energie solară pentru a asigura buna funcționare a sistemului pe termen lung.

La Carpat Energy, la cerere, oferim consultanță și suport tehnic pentru întrebări legate de performanța sistemului, optimizarea consumului de energie și alte aspecte legate de instalare sau funcționare.

Pentru a programa o intervenție pentru mentenanța sau reparația sistemului fotovoltaic după expirarea perioadei de garanție, va rugam sa ne contactati direct sunand la numarul de telefon afisat pe site, prin email sau folosind formularul de contact.

Va recomandam să ne furnizați informații detaliate despre sistemul dvs. solar, inclusiv numărul de serie, istoricul problemelor și detalii despre natura defecțiunii pentru a facilita programarea și intervenția rapidă și eficientă a echipei de service.

Costurile asociate cu serviciile post-garanție pentru sistemele fotovoltaice pot varia în funcție de natura intervențiilor necesare. Aceste costuri pot include tarife pentru manopera, materiale sau componente de înlocuire.

Este important să rețineți că costurile exacte pot fi determinate în funcție de complexitatea reparațiilor sau a serviciilor necesare și pot fi stabilite în urma unei evaluări a situației specifice a sistemului dvs. fotovoltaic. 

Pentru a obține informații precise despre costuri, este recomandat să ne contactați direct pentru a obține o estimare detaliată a costurilor asociate cu serviciile post-garanție.

Da, oferim pachete de mentenanță și upgrade-uri pentru sistemele fotovoltaice după expirarea perioadei de garanție. Aceste pachete cuprind servicii de mentenanță regulată, inspecții tehnice periodice, reparații și înlocuiri de componente dacă este necesar.

Upgrade-urile pot include modernizări tehnologice pentru a îmbunătăți performanța sistemului solar și pentru a aduce beneficii suplimentare, cum ar fi creșterea eficienței și durabilității.

Avantajele acestor pachete constau în menținerea funcționării optime a sistemului dvs. fotovoltaic, prelungirea duratei de viață a echipamentelor și obținerea unei performanțe superioare, contribuind astfel la economisirea costurilor pe termen lung și la optimizarea producției de energie solară.

Serviciile post-garanție pot acoperi o gamă variată de reparații și înlocuiri pentru echipamentele sistemelor fotovoltaice. Acestea includ, dar nu se limitează la:

Repararea sau înlocuirea panourilor solare: În cazul în care panourile solare prezintă defecțiuni, cum ar fi fisuri, scăderea performanței sau alte probleme, acestea pot fi reparate sau înlocuite în cadrul serviciilor post-garanție.

Reparații ale invertorului: Invertorul, care transformă curentul continuu generat de panouri în curent alternativ utilizabil, poate fi reparat sau înlocuit dacă întâmpină probleme de funcționare.

Înlocuirea sistemului de cablare: Deteriorarea sau defectarea cablurilor care conectează componentele sistemului solar poate fi acoperită în cadrul serviciilor post-garanție.

Servicii

Carpat Energy utilizează cookie-uri și tehnologii similare pentru a-ți personaliza experiența, a analiza traficul și a-ți oferi reclame relevante. Unele cookie-uri sunt esențiale pentru funcționarea site-ului, în timp ce altele ne ajută să înțelegem cum interacționezi cu acesta.