fbpx
Solutii energetice inovatoare

Carpat Energy

Carpat Energy te ajuta sa obtii independenta energetica
si sa reduci costurile facturilor la energia electrica cu pana la 100%!

De ce Carpat Energy

De ce Carpat Energy

Carpat Energy – lider de incredere in domeniul energiei regenerabile din Romania.

Suntem partenerul tau pentru soluții energetice durabile și eficiente: distribuim și instalăm sisteme fotovoltaice on-grid, off-grid, hibrid si industriale.

Pionieri în energia regenerabila

Cu o experiență vastă de peste 15 ani în domeniul energiei regenerabile, Carpat Energy este unul dintre pionierii care au adus și promovat aceste tehnologii în Cluj-Napoca și in toata tara.

De-a lungul timpului, am ajutat numeroase gospodării, companii și instituții să facă tranziția către o sursă de energie sustenabilă și prietenoasă cu mediul înconjurător.

Soluții personalizate pentru nevoile dumneavoastră

Înțelegem că fiecare proiect are cerințe și nevoi unice. De aceea, echipa noastră de specialiști vă va oferi soluții personalizate, adaptate la specificul locuinței sau afacerii dumneavoastră.

Fie că doriți să reduceți factura de energie electrică sau să deveniți complet independenți energetic, suntem aici să vă ghidăm și să vă oferim soluții optime.

Contactați-ne acum și descoperiți cum Carpat Energy vă poate ajuta să vă transformați locuința sau afacerea într-o sursă de energie verde și eficientă!

Misiunea noastra

Importator direct al echipamentelor

Cu mandatul de a oferi produse de cea mai buna calitate clienților noștri, suntem mândri să fim importator direct pentru majoritatea echipamentelor comercializate.

Prin intermediul parteneriatelor noastre strânse cu producători de renume din industrie, aducem direct la dumneavoastră cele mai performante și inovatoare tehnologii în domeniul energiei solare.

Garanție de 20 de ani pentru echipamentele noastre

Credem în calitatea produselor pe care le furnizăm și în munca noastră, de aceea oferim o garanție extinsă de pana la 20 de ani la echipamentele instalate de echipa noastră de profesioniști.

Această promisiune de durată reflectă încrederea noastră în fiabilitatea și performanța echipamentelor oferite și ne asigură că sunteți protejați pe termen lung.

Despre noi
Despre noi

Parteneri Carpat Energy

Carpat Energy a dezvoltat parteneriate cu o serie de organizații din industria energetică.

Acești parteneri joacă un rol semnificativ în sprijinirea misiunii și obiectivelor Carpat Energy.

Parteneriatele cu companii specializate în tehnologii energetice de vârf permit Carpat Energy să rămână la cea mai înaltă calitate și eficiență în operațiunile lor. 

Împreună, acești parteneri lucrează la dezvoltarea și implementarea unor soluții energetice inovatoare.

Despre noi

Alegerea profesională Victron Energy

Brandul Victron Energy, înființat în anul 1975, cu sediul în Olanda, a devenit un lider în domeniul energetic și al gestionării energiei. Cu decenii de experiență în spate, brandul a acumulat o vastă expertiză în dezvoltarea soluțiilor energetice inovatoare.

Victron Energy se distinge prin producția de produse de înaltă calitate, precum invertoare solare, încărcătoare de baterii, baterii, panouri solare și sisteme de control al energiei. Produsele lor sunt recunoscute pentru fiabilitate, eficiență și durabilitate.

Compania oferă soluții pentru o gamă largă de aplicații, inclusiv alimentarea energetică a ambarcațiunilor, vehiculelor de recreere, vehiculelor comerciale și a sistemelor de energie independentă de rețea.

Victron Energy investește în cercetare și dezvoltare, astfel clienții beneficiază de cele mai noi tehnologii și soluții.

Brandul oferă sisteme integrate care permit utilizatorilor să monitorizeze și să controleze eficient producția și utilizarea energiei, ajutând la maximizarea eficienței energetice.

Despre noi

Credem in viitorul sustenabil Fronius

Fronius este un brand de renume internațional, cu o istorie de peste 75 de ani în dezvoltarea și producția de invertoare energetice inovatoare.

Produsele Fronius sunt fabricate cu cele mai bune materiale și tehnologii avansate, ceea ce garantează performanțe excepționale și o durată lungă de viață.

De-a lungul anilor, invertoarele Fronius și-au câștigat reputația de a fi fiabile și rezistente în fața factorilor de mediu.

Fronius este sub conducerea familiei fondator Fronius pana astazi si invertoarele pentru panouri fotovoltaice se produc in Austria.

Fondatorul companiei este originar in Sibiu, Romania. Fronius produce invertoare pentru sudura din anii 1960, iar invertoare pentru panouri fotovoltaice din 1993.

De ce sa alegem Fronius: https://www.fronius.com/en/solar-energy/about-us/why-fronius

Despre noi

Panouri fotovoltaice de calitate elvetiana Swiss Solar

Brandul Swiss Solar a fost fondat în Elveția cu misiunea de a oferi soluții solare de cea mai înaltă calitate. Cu o istorie de succes, brandul a devenit un punct de referință în industria panourilor solare în Elveția și pe plan internațional.

Panourile solare produse de Swiss Solar sunt cunoscute pentru calitatea lor excepțională și fiabilitatea pe termen lung. Fiecare produs este supus unor standarde riguroase de control al calității.

Swiss Solar dezvoltă panouri solare cu o eficiență energetică de vârf. Aceasta înseamnă că aceste panouri captează mai multă energie solară și generează mai multă electricitate pentru aplicațiile lor.

Swiss Solar pune accent pe durabilitate și sustenabilitate. Panourile solare sunt concepute pentru a rezista în condiții meteo variate și pentru a reduce impactul asupra mediului.

Swiss Solar continuă să inoveze și să dezvolte tehnologii noi pentru a rămâne in topul pieței de panouri solare. Cu un angajament continuu față de durabilitate și eficiență energetică, acest brand este gata să contribuie la un viitor mai verde și mai sustenabil.

Carpat Energy utilizează cookie-uri și tehnologii similare pentru a-ți personaliza experiența, a analiza traficul și a-ți oferi reclame relevante. Unele cookie-uri sunt esențiale pentru funcționarea site-ului, în timp ce altele ne ajută să înțelegem cum interacționezi cu acesta.