fbpx

Termeni si conditii

Acest site este proprietatea S.C. Carpat Energy S.R.L.

 

Intregul continut al acestui site carpatenergy.ro – imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica WEB, scripturi, programe si alte date – este proprietatea S.C. Carpat Energy S.R.L. si a furnizorilor sai si este aparat de legea pentru protectia drepturilor de autor. Folosirea fara acordul companiei S.C. Carpat Energy S.R.L. a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.

 

Imaginile sunt prezentate pe site cu titlu de exemplu, iar produsele efectiv livrate pot diferi de imagini in orice mod (culoare, accesorii, aspect etc.) S.C. Carpat Energy S.R.L. nu poate garanta disponibilitatea in stocuri a tuturor produselor afisate. Din acest motiv compania S.C. Carpat Energy S.R.L. isi asuma dreptul de a nu onora o anumita comanda in cazul in care respectivul produs dispare din oferta curenta.

 

In cazul in care produsele nu se pot livra, clientul poate cere returnarea imediata a sumelor incasate deja de S.C. Carpat Energy S.R.L. dar nu si alte despagubiri. Valoarea maxima a obligatiilor companiei S.C. Carpat Energy S.R.L. fata de orice client in cazul nelivrarii sau a livrarii necorespunzatoare este valoarea sumelor incasate de S.C. Carpat Energy S.R.L. de la acest client.

 

S.C. Carpat Energy S.R.L. livreaza produsele in toata tara. S.C. Carpat Energy S.R.L. confirma comenzile inainte de onorarea lor prin contactarea clientului. S.C. Carpat Energy S.R.L. isi rezerva dreptul de intarzia sau anula livrarea produselor daca aceasta nu poate fi onorata din motive independente de S.C. Carpat Energy S.R.L. Plata produselor se poate efectua in avans sau la livrare. S.C. Carpat Energy S.R.L. isi rezerva dreptul ca in anumite situatii sa solicite plata in avans.

 

Dovada platii trebuie transmisa catre S.C. Carpat Energy S.R.L. prin e-mail la adresa office@carpatenergy.ro Livrarea se va efectua numai dupa confirmarea intrarii banilor in contul societatii. Pretul final platit de client este format din pretul produsului si eventualele cheltuieli de expeditie si/sau incasare. Pe factura se va tipari pretul de achizitie stabilit impreuna cu consultatul de vanzari in momentul confirmarii comenzii.

 

Compania S.C. Carpat Energy S.R.L. si furnizorii sai nu isi asuma responsabilitatea pentru greselile de tiparire sau afisare in ceea ce priveste preturi, caracteristici, imagini etc. In eventualitatea in care pretul produsului sau unele caracteristici ale produsului au fost gresit introduse in bazele noastre de date, sau afisate gresit iar livrarea nu s-a efectuat inca, compania noastra isi aloca dreptul de a anula livrarea respectivului produs si de a anunta clientul in cel mai scurt timp despre eroarea aparuta.

 

Produsele cumparate prin intermediul acestui site beneficiaza de garantia obisnuita a fiecarei marci in parte. Astfel, pentru fiecare produs, garantia oferita este specificata pe factura si acordata in baza facturii emise. S.C. Carpat Energy S.R.L. nu raspunde de eventualele defectiuni ale produselor, toata responsabilitatea acestor defectiuni si a repararii lor revine importatorului sau unitatilor service autorizate.

 

Termenul de livrare obisnuit al produselor cumparate de pe site-ul carpatenergy.mpdev.ro se incadreaza intre 1 zi si 10 zile lucratoare din momentul inregistrarii comenzii in serverele companiei S.C. Carpat Energy S.R.L. In conditii speciale. S.C. Carpat Energy srl. isi asuma dreptul de a mari timpul de livrare.

 

carpatenergy.ro functioneaza conform tuturor prevederilor legale ale Statului Roman. Orice tentativa de acces neautorizat la site-ul carpatenergy.ro si orice incercare de frauda va fi raportata autoritatilor competente. Orice conflict aparut intre compania S.C. Carpat Energy S.R.L. si clienti se incearca a fi rezolvat pe cale amiabila prin intelegere intre cele doua parti. In cazul in care acest lucru nu este posibil se vor aplica prevederile legale romanesti din acest domeniu iar solutionarea conflictelor este de compententa instantelor romanesti.

 

Fiind de acord cu acesti Termeni si Conditii clientul isi asuma in totalitate aceste prevederi.